sâmbătă, 10 noiembrie 2007

Ofuri.

Mi se pare obositor si dezgustator sa folosesc mijloacele de transport in comun. Si sunt blestemata sa fac asta aproape zilnic.
M-am saturat de nesimtitii care asculta la telefon manele la maxim si deranjeaza o buna parte din lumea care se afla in tramvai. Daca tot au bani de asemenea telefoane performante de ce dracului nu isi cumpara si niste casti?
Ooo, traficul. Imi e sila de trafic. E principalul factor al oboselii care imi este provocata de mersul cu 226. Cam o ora, de la Romana pana in Rahova, trebuie sa stau atarnata de bare prin autobuz, pentru ca in majoritatea cazurilor nu gasesc loc. (Daca cineva ar vrea sa faca cercetari in legatura cu instinctul de supravietuire ar trebui sa coboare in strada, in statiile de 226, nu ar avea nevoie de laborator. E fascinant sa vezi ce poate face un om-animal pentru un loc pe scaun in autobuz.) De ce ajung de la Romana in Rahova in aproximativ 60 de minute? Pentru ca, indiferent de ora, in zona Razoare si intre Academie si Stirbei Voda( zona Eroilor) nu se poate circula. Nu stiu din cauza caror tampiti se intampla asta, dar se gasesc destul de multi care sa nu respecte semnele de circulatie si sa provoace in trafic un haos total. Si atunci ma intreb... Ce mama naibii pazeste politia rutiera??
Imi sta in gat sa merg cu metroul. Daca vreau sa merg cu metroul... sunt foarte multe obstacole peste care trebuie sa trec. Unul dintre ele ar fi pasajul care face legatura intre Unirii1 si Unirii2 ( suna cunoscut, nu?) si sa nu mai vorbesc de fenomenul "il astept pe urmatorul, ca asta e prea plin".

Of! Si nu mai am loc pentru mine, din cauza dezamagirilor care imi ocupa tot spatiul...

2 comentarii:

RaL spunea...

Si pe mine ma cheama tot asa :).Ce mica e lumea ;))

Unknown spunea...

TE PROVOCAM LA CONCURS! :)

Scrie un articol pe tema evenimentelor pe care le organizam in Brasov si castiga:

3000 RON (Marele premiu)

2000 RON (Premiul al II-lea)

1000 RON( Premiul al III-lea)
In plus, te chemam sa-ti oferim premiul la BRASOV!

Cineva spunea ca o campanie nationala de promovare si de creare a unui brand de tara viabil nu se face doar cu un slogan, ci cu evenimente, munca serioasa si management! Pana una alta, se pare ca cea mai utilizata metoda prin care ne facem cunoscuti in lume este prin oamenii pe care ii "exportam". A fi roman inseamna, pentru multe natii din lume, a fi hot, exportator de carne vie sau cersetor. Asa vrei sa te faci cunoscut in lume? Vrei sa faci „onoare" celor care ne considera „rebuturi ale societatii" sau vrei sa fii roman mandru de tara lui, de limba, de traditii, de trecut, de istorie, de virtutile noastre? Vrei ca Romania sa fie pentru ceilalti tara prostituatelor si a hotilor sau vrei sa actionezi? Romania ramane fara romani. Tu ce faci? Ramai la stadiul de slogan sau actionezi? Fundatia Dacia iti da posibilitatea sa ridici fruntea de roman spre Europa si sa faci ceva pentru tara ta!

Compune un text si arata-ne ce simti! Exprima-ti frustrarea, iubirea de tara, deznadejdea sau bucuria. Fa un lucu memorabil pentru tara si noi te premiem. Arata-ne ca esti roman si te chemam la Brasov de 1 Decembrie, ca sa sarbatorim impreuna!

Esti convins ca esti in stare sa castigi concursul? Ia cu tine si un prieten si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de cazare si masa! Daca doresti sa te inscrii in concurs, trimite-ne datele tale (nume, prenume, adresa e-mail, adresa blog personal, precum si linkul catre articolul deja postat pe blogul tau, articol ce va fi automat inscris in concurs) pe adresa lidia.apostol@gmail.com.
Monitorizarea va incepe din momentul in care primim mailul tau. Ulterior, vei primi un mail de confirmare a inscrierii in concurs, precum si informatii suplimentare privind evenimentele despre care va trebui sa scrii. Cu cat scrii articolul mai repede, cu atat sansele de a castiga unul din cele 3 premii cresc. Regulamentul concursului il poti citi pe site-ul www.daciajurnal.ro.Pentru orice informatii suplimentare sau nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi la adresa : lidia.apostol@gmail.com
Asteptam mailul tau pentru inscriere!

*Nota: Promovam originalitatea. Orice tenta de plagiat gasita in creatiile trimise vor descalifica automat participantul fara drept de reintrare in concurs.

Informatii suplimentare:

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, organizam un eveniment de natura militaro-religioasa, completat de concerte, focuri de artificii si alte manifestari culturale. Ii premiem pe cei care atrag cat mai multe comentarii printr-un articol scris pe tema evenimentelor din Brasov.
Iata si informatiile necesare scrierii articolului:

Anul acesta 2008 se implinesc 90 de ani de la reunificarea vechilor provincii ale Daciei in statul national unitar Romania, 200 de ani de la nasterea Mitropolitului Ardealului Andrei Saguna si peste 2000 de ani de autohtonie a romanilor in aceste teritorii. Mitropolia Ardealului, Ministerul Apararii, Statul Major General al Armatei Romane, Garnizoana Brasov, Unitatile de elita ale Armatei Romane Vanatorii de Munte, Inspectoratul General si Statul Major General al Jandarmeriei Romane in colaborare cu Fundatia Dacia si Dacia Revival Society- New York, sustinuti de Asociatia „Romania in Lume”, Asociatiunea Transilvana Astra, Centrul pentru Conservarea Traditiilor Populare, Uniunea Scriitorilor- filiala Brasov, Asociatia Junilor Brasoveni, Asociatia Culturala Pro Basarabia si Bucovina, Asociatia Cascadorilor din Transilvania, Uniunea Asociatiilor Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere M.A.p.N, Uniunea Asociatiilor Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere M.I. etc. organizeaza aducerea pentru prima data in TRANSILVANIA Brasov cu ocazia zilei de 1 Decembrie a :

Moastelor Sfantului Andrei si a primilor martiri Epictet si Astion.

Cu aceasta ocazie Mitropolitul Ardealului - dr. Laurentiu Streza va organiza un Te-Deum alaturi de 500 de preoti si calugari din tot Ardealul, la manifestarile din saptamana Sfantului Andrei: 30 nov. 2008 - 5 dec. 2008 fiind asteptati un numar de 1 milion de pelerini. Cu aceasta ocazie a zilei de 1 Decembrie- ziua nationala a Romaniei-organizatorii si-au propus sa realizeze:·
Cel mai mare pelerinaj religios ortodox din Balcani·
Cea mai mare parada militara si religioasa dedicata simbolului statului roman „Sf. Andrei” organizata de Ministerul Apararii, Statul Major General in colaborare cu Biserica Ortodoxa Romana Mitropolia Ardealului.·
Cel mai mare drapel din artificii din lume simbolizand culorile Romaniei.·
Cea mai mare cruce iluminata cu torte din lume, alcatuita din trupuri umane·
Cea mai mare coliva din lume, dedicata tuturor sfintilor martiri care au contribuit de-a lungul a 2000 de ani la eliberarea si formarea Statului National Unitar Roman, pomeniti de Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane.

Evenimentul va fi transmis in direct in intreaga lume, avand suportul comunitatilor romanesti din diaspora, precum si a mass media, dorindu-se un element de coeziune al tuturor cetatenilor romani, oriunde s-ar afla acestia. La eveniment, prin grija Mitropolitului Ardealului dr. Laurentiu Streza, vor fi invitati reprezentanti ai tuturor cultelor recunoscute de Statul Roman, evenimentul fiind un motiv de intelegere si convietuire ecumenica, Brasovul nefiind ales intamplator, de-a lungul existentei sale fiind singurul oras unde nu au fost inregistrate evenimente interetnice.